Kyknos

KYKNOS, kompania lider, ne prodhimin e salcave te domateve ne Greqi!

Ajo ofron produkte me cilësi premium dhe eksperiencë 103 vjeçare, kontroll të rreptë të cilësisë së domateve dhe gamë të gjerë produktesh.Të gjthë produktet KYKNOS janë Jo-OMGJ, pa gluten dhe pa konservues: çertifikuar nga Q-Food Safe and BRC Food. Gjithashtu të gjitha paketimet janë plotësisht të riciklueshme. Për më tepër KYKNOS është vlerësuar me çmimin më të lartë Superior Taste Award në 2017 dhe Gold Taste Award në 2016.
103 vjet nga dita e parë e biznesit, kompania e parë e konservimeve në Greqi dhe një nga më të vjetrat në Europë, vazhdon të qëndrojë inovative përgjatë kohës.
Prodhimi dhe distribucioni i KYKNOS është vendosur në fshatin Savalia, në një lëndinë afër Olimpit antik. Fabrika është rinovuar totalisht në 2006: makineri të reja dhe janë instaluar linja të reja të teknologjise së fundit.
  • 2100 Ton kapacitet prodhimi ditor të domateve.
  • 410 Hektarë tokë e kultivuar rreth fabrikës.
  • 35 Shtete eksportuese.
  • 72 Kontrolle cilësie për domatet nga fara deri te produkti final.
 

Pse Kyknos?

KYKNOS është brandi grek Nr 1 i salcave me 103 vite eksperiencë. Ofron një gamë të gjerë produktesh me cilësi premium si dhe përdor domate vere në pikën optimale të pjekurisë. Kjo shpjegon shijen e shkëlqyer dhe vlerat e shumta ushqimore të produkteve.
Shija e freskët e salcave KYKNOS është rezultat i kohës minimale midis korrjes dhe paketimit- asnjëherë më shumë se 6 orë. Nevojiten 6 kg domate të freskëta për të prodhuar një kg salcë koncentrat. Nuk ekziston asnjë salcë tjetër dyfish e koncentruar në tregun tone.
Pavarësisht faktit që tregu shqiptar është i dominuar nga brandet italiane, konsumatorët që kanë jetuar në Greqi e njohin më së miri KYKNOS.

Produktet tona:

  • Salcë me domate të copëzuara 680 gram – Asnjë produkt i ngjashëm në treg: Domate të freskëta të grira, pra mund të gjeni copëza farash dhe lëkure brenda. I shton çdo pjate një aromë dhe shije unike.
  • Passata domate 680 gram - Passata me cilësi premium. Kjo salcë e plotë dhe e trashë është ingredienti më i mirë në gatime.
  • Passata 500 gram në Tetrapak - Passata me cilësi premium në paketim ekonomik.
  • Domate të prera 400 gram - Që nga fusha deri në tigan, këto domate të prera bëjnë diferencën në gatim, duke shtuar shije dhe aromë ekstra.
  • Domate të plota të qëruara 400 gram - Një varietet special i domateve të ëmbla. Ideale për gatime të shijshme.
  • Salcë domatesh e koncentruar 200 gram - Salca e domateve e koncentruar Kyknos. Nuk ekziston asnjë salcë tjetër dyfish e koncentruar në tregun shqiptar.