Amita Free

AMITA FREE

Ushqyerja e shëndetshme është kthyer në një trend global të kohëve të fundit. Kjo pasi sasi të reduktuara sheqeri ndihmojnë në menaxhimin më të mirë të metabolizmit.

Prandaj AMITA është e para që prezanton në treg linjën më të re të lëngjeve të frutave, të krijuar dhe frymëzuar nga konsumatorët e saj.

Amita FREE është një linjë e re innovative që ndryshon kategorinë e lëngjeve të frutave. Ajo vjen në katër shije dhe në dy formate (1L dhe 330ml)

Pa sheqer të shtuar. Me ëmbëlsues nga bima e stevias. Si dhe përmban në mënyrë të konsiderueshmë më pak kalori se pijet korrespondues të frutave me sheqer.

4 shijet e Amita FREE janë:

  • Amita FREE Qershi
  • Amita FREE Pjeshkë
  • Amita Free Portokall, Karotë, Limon
  • Amita FREE Portokall, Kajsi, Mollë