Septona

Septona, kompania lider e prodhimit të produkteve të higjenës personale!

Themeluar në vitin 1975 dhe është një kompani greke.
SEPTONA eksporton në 70 shtete në të gjithë botën duke patur gjithashtu një pozicionim të fortë në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologji të reja, në kombinim me sistemin e kontrollit në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të një cilësie të lartë për higjenën personale.

Të gjitha produktet SEPTONA zhvillohen me një qëllim të përbashkët, të mundësojnë eksperiencën më të mirë gjatë përdorimit. Diçka e tillë njihet dhe pranohet nga partner biznesi dhe konsumatorë në të gjitha tregjet ku SEPTONA është prezente.

Prandaj, SEPTONA ditët e sotme është sinonim i cilësisë, pastërtisë dhe natyralitetit në higjenën personale të konsumatorëve në botë.

Fabrikat SEPTONA janë vlerësuar me sukses për çertifikim nga IFS-HPS për produktet e higjenës personale.

Linja e produkteve.

Linja jonë e produkteve përfshin letra të lagura antibakteriale në formate dhe aroma të ndryshme. Ato përmbajnë 0% paraben dhe alergjen.

Letrat antibakteriale SEPTONA eleminojnë bakteret dhe viruset falë formulës të tyre me alkool etilik. Ato janë zgjidhja ideale për të mbajtuar duart tuaja të pastra në çdo rast: në zyrë, në shkollë, në makinë, kur udhëtoni.

  • Letra të lagura antibakteriale me aromë portokalli
  • Letra të lagura antibakteriale me aromë molle
  • Letra të lagura antibakteriale për fëmijë “Kids on the Go”