Dodoni

Dodoni - Sinonim i traditës dhe cilësisë

Themeluar në vitin 1963, seleksionon qumështin nga 5500 fermerë lokalizuar në mbi 500 fshatra në rajonin e Epirit. Prodhimi vjetor tejkalon 70.000 ton qumësht dele, dhie dhe lope.

Lider në treg në të gjitha kategoritë e djathit Feta. Eksporton në mbi 45 shtete në të gjithë botën. Përgjegjësi e lartë sociale dhe pjesëmarrje e lartë në evente bamirësie.
Djathi Feta Dodoni është bërë i famshëm dhe më i preferuari në nivel global për shkak të cilësisë dhe shijes karakteristike. Ekskluzivisht i prodhuar nga qumësht dele dhe dhie 100 % grek. Është prodhuar duke përdorur të njëjtën metodë tradicionale që nga viti 1963.

Produktet që ne ofrojmë:

 • Djathë Feta - 1 kg/ 400 gr/ 200 gr
 • Kos 8% Yndyrë - 200 gr
 • Kos 0% Yndyrë - 200 gr
 • Kos 2% Yndyrë - 200 gr
 • Gjalpë dele - 250 gr
 • Saganaki  - 250 gr
 • Kefalotyri - 250 gr
 • Graviera - 250 gr
 • Kefalotyri i grirë - 200 gr
 • Djathë kaçkavall i grirë mix - 200 gr
 • Djathë light - 180 gr
 • Djathë light - 360 gr.