HoReCa

MARIE BRIZARD

Marie Brizard u themelua në 1755 në Bordo të Francës nga Marie Brizard, mjeshtrja e parë grua e likereve në Francë. E shkathët dhe e pakufijshme, ajo krijoi këtë kompani në një kohë kur grave nuk i lejohej as të firmosnin dokumenta.
Me shume...
Faqja 2 di 2